RRETH NESH

Proel Eu është kompani e themeluar në vitin 2001. Veprimtaria kryesore është shitja dhe servisimi i pajisjeve të furrave Wiesheu.

Departamenti ynë i shërbimit të klientit është i pajisur me mjetet e plota të nevojshme për instalimin dhe shërbimin e pajisjeve.

Në bashkëpunim me WIESHEU përveç shitjes së pajisjeve, Proel Eu është e angazhuar në importin dhe instalimin e pjesëve rezervë origjinale!

Servisi jonë ka përvojë që nga viti 1977.